Google DoubleClick’i Satın Aldı

Mart 12th, 2008 → 2:55 pm @ // No Comments

Google DoubleClick’i Satın AldıGoogle’ın, reklam verenlere, internet yayımcılarına ve reklam ajanslarına online dünyada reklam verme ve yönetme teknolojileri sunan DoubleClick’i satın alma süreci tamamlandı.

Google’ın CEO’su Eric Schmidt, yaptığı açıklamada: “DoubleClick’i satın alma sürecinin tamamlanmış olmasından dolayı çok heyecanlıyız.
Google, DoubleClick’le lider bir ilan platformuna sahip oldu. Bu sayede teknolojideki ve altyapıdaki gelişmeleri hızlı bir şekilde pazara aktarabilmenin yanı sıra, yayımcılar, reklam verenler ve ajanslar için dijital medyanın etkinliğini, ölçümlenebilirliğini ve performansını gözle görülür bir şekilde artıracağız. Diğer yandan da; kullanıcılar için reklamların etkin kullanımını ve işe yararlığını geliştireceğiz.” dedi.

DoubleClick Inc. hakkında

DoubleClick, dijital pazarlama teknolojileri ve hizmetleri sunan lider bir sunucu. Dünyanın önde gelen pazarlamacıları, yayımcıları ve reklam ajansları, DoubleClick’in ilan sunma, zengin medya, video, mobil iletişim, arama ve ortak pazarlama aktiviteleri konularındaki uzmanlığına başvurarak internetten maksimum derecede fayda sağlar. DoubleClick, dijital pazarlamanın kalbinde olması sebebiyle, müşterilerine işin içyüzüyle ilgili olarak üstün bir şekilde bilgi verir. Ayrıntılı bilgi için www.doubleclick.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply